Info Senioren

Districtsbeker- en competitie indeling seniorenteams bekend

Voor de beker is Oostburg 1 ingedeeld in Poule 2/61, samen met Zeeland Sport, DWO’15 en GPC Vlissingen.
 De complete bekerindeling kun je bekijken op de Omroep Zeeland website. Oostburg speelt eerst thuis tegen GPC Vlissingen op zaterdag 2 september (17u00), daarna uit naar DWO ’15 (9 september om 17u00) en thuis tegen Zeeland Sport (16 september om 17u00).

Voor de competitie was de indeling al eerder bekend. Nu is inmiddels ook het wedstrijdprogramma bekend. Oostburg begint op zondag 24 september met een uitwedstrijd naar STEEN. Het volledige programma kunt op deze website raadplegen bij SENIOREN – SVO1 – PROGRAMMA 2017-2018.

De reserve teams zondag (Oostburg 2 en 3) zijn opnieuw ingedeeld in de reserve 5e klasse met allen Zeeuws Vlaamse teams. Het zijn er wel 13 zodat 24 wedstrijden gespeeld dienen te worden. Het competitie programma is nog niet bekend. Deze competitie start eveneens op 24 september. Deze zondagteams nemen niet deel aan de beker.

Het zaterdagteam neem wel deel aan de beker en begint op 2 september met een uitwedstrijd bij Hoek 3. Daarna volgen SSV ’65 3 en Terneuzen 2 als tegenstanders in de beker. het zaterdagteam komt uit in de reserve 3e klasse met 4 Zeeuws Vlaamse teams en 8 teams vanuit Walcheren / Beveland. Het volledige programma is voor dit team bekend en te vinden op deze website bij SENIOREN – SVO2 ZATERDAG – PROGRAMMA 2017-2018

Tenslotte: Alle competities lopen dit jaar door t/m het laatste weekend van Mei