Eerste kaarten geschud op gezellige kaartavond

Terwijl de eerste selectie nog zijn training aan het afwerken was richting zondag voor de wedstrijd tegen Clinge, werd er in de kantine de aftrap gegeven van de eerste in een totaal van 4 kaartavonden.

Er waren een 20-tal deelnemers waaronder ook een aantal nieuwe gezichten die we mochten verwelkomen. De reclamecampagne had dus geholpen. Tussen het jokeren en bieden door, werden er, onder leiding van speaker Jethro, prijzen verloot van de vele sponsoren die bereid waren gevonden een bijdrage te leveren. Zelfs voor degene die niet in de prijzen viel was er een kleinigheidje en dat werd zichtbaar gewaardeerd. Net als de hapjes die gretig aftrek vonden.

Na de kleine ‘adempauze’ werd de 2e sessie afgewerkt en ging het er hier en daar serieus aan toe, aan de foto’s te zien. Aan het eind van de avond mochten bij het jokeren, George en bij het bieden Sjaak zich als winnaars kronen, en zo werd een gezellige eerste kaartavond afgesloten met dank aan (we kunnen het niet genoeg benadrukken) alle vrijwilligers, sponsors en deelnemers. Op naar de volgende kaartavonden. Deze zijn op 15 December, 23 Februari en 6 April