Landelijke jeugdtrainersavond in Kapelle op vrijdag 3 November

Op vrijdag 3 November 2017 zal op het complex van V.V. Kapelle een landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden. De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl
De opzet is zeer praktijkgericht. Centraal staat het gericht trainen van jeugdspelers en daarbij zal speciale aandacht worden geschonken worden aan de ontwikkeling van spelers op technisch gebied.

Techniektraining is onmisbaar binnen de opleiding van jeugdspelers. Het praktijkgerichte programma omvat niet alleen een demo met spelers, maar tevens kunnen de trainers zelf de voordelen van de trainingsaccenten beleven dankzij een training voor de trainers. Trainers die niet op het veld kunnen mee doen maar willen kijken zijn uiteraard ook welkom.

Aandachtspunten:
– Rekening houden met leeftijdsgroep
– Rekening houden met niveau
– Organiseren van de training
– Intensiteit training optimaliseren
– Trainen vanuit doelstellingen
– Individuele ontwikkeling
– Talentontwikkeling
– Techniektraining
– Relatie training-wedstrijd
– Thema gericht trainen

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Het programma van de jeugdtrainersavond op vrijdag 3 november 2017:
18:30 Inloop
19:00 Inleiding
19:15 Trainen jeugdspelers in de praktijk ( Demo op veld)
20:30 Pauze
20:45 training voor trainers
21:45 Visie
22:00 Afsluiting

De kosten voor deze interactieve en praktijkgerichte avond bedragen €15,- per persoon.
Je kunt je vooraf aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl
Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over de visie en werkwijze.
Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Complete trainingsjaarplan gratis
Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u gratis het complete trainingsjaarplan. Deze kost normaal gesproken Euro 39,50,-! Ideaal om alle jeugdtrainers op gestructureerde wijze de jeugd op te leiden. Deze avond is bedoeld om op een praktijkgerichte en interactieve wijze nieuwe inzichten op te doen en te delen.