Sponsor worden

S.V. Oostburg is, als één van de grootste verenigingen in de regio, een unieke mogelijkheid om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Als vereniging zijn wij van mening dat wij voor uw bedrijf een of meerdere interessante “communicatiemogelijkheden” hebben.

Enkele voorbeelden:
• Vermelding van uw logo op shirts of broeken
• Vermelding van uw logo op een bord, te plaatsen rond het veld of naast ons elektronisch scorebord
• Reclame via onze lichtkrant
• Vermelding op onze website, eventueel gelinkt naar de website van uw eigen bedrijf.
• Reclame tijdens onze activiteiten/evenementen.
• Vermelding van uw bedrijfsnaam via balsponsoring.

Wij hopen dat u de voetbalvereniging S.V. Oostburg een warm hart toedraagt en dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het promoten van Uw bedrijf. Om het voor U overzichtelijk te houden hebben wij verschillende sponsorpakketten samengesteld die u hieronder aantreft.

Pakket 1
Jaarlijkse bijdrage: 500,- Euro

• Reclamebord bij het elektronisch scorebord (Kosten bord voor SV Oostburg)
• Naamsvermelding op lichtkrant in de kantine
• Naamsvermelding met eigen logo op onze website, gelinkt naar Uw eigen bedrijf
• Vermelding op het sponsorenbord aan de ingang van ons sportpark.
• Gratis entree bij alle wedstrijden

Pakket 2
Jaarlijkse bijdrage: 350,- Euro

• Reclamebord op prominente  plaats rond het veld. (Kosten bord voor SV Oostburg)
• Naamsvermelding op onze website

Pakket 3
Jaarlijkse bijdrage: 250,- Euro

• Reclamebord rond het veld. (Kosten bord voor SV Oostburg)

Pakket 4
Jaarlijkse bijdrage: 150,- Euro

• Reclamebord rond het veld. (Kosten bord voor de sponsor, bord+belettering +/- € 170,–)

Pakket 5
Jaarlijkse bijdrage: 100,- Euro

• Vermelding van door U op te geven reclametekst die gedurende het gehele seizoen bij thuiswedstrijden via onze lichtkrant repeterend wordt weergegeven.

Pakket 6
Jaarlijkse bijdrage: 75,- Euro

• Balsponsor voor een thuiswedstrijd van het 1e team.
• Naamsvermelding via speaker voor aanvang van de wedstrijd

Pakket 7
Jaarlijkse bijdrage: 50,- Euro

• Deelname aan de “Club van 50” (Vooral gericht op particuliere deelname)

Pakket 8
Advertentiemogelijkheden/linken op onze website
• In verband met de diverse mogelijkheden in onderling overleg soort plaatsing en tarief te bepalen.

Het sponsoren van activiteiten/evenementen en de mogelijkheden van tenue-sponsoring zullen eveneens eerst in onderling overleg nauwkeurig dienen vastgesteld te worden.

Naast bovengenoemde pakketten, mogelijkheden kan het zijn dat U een geheel eigen visie heeft om in samenwerking met onze voetbalvereniging uw bedrijf te promoten.
 Leg het aan ons voor, zodat we in onderling overleg mogelijk invulling kunnen geven.

Als sponsorcommissie gaan wij uit van een overeenkomst voor de duur van 3 jaar met een stilzwijgende verlenging telkens voor de duur van 1 jaar, mits tegenbericht uwerzijds.
In onderling overleg kan hier van worden afgeweken.

Met sportieve groet,

D. Barra