Spek de clubkas

Heb jij thuis een frituurpan en wordt het frituurvet regelmatig vervangen? Spek dan de clubkas en steun onze vereniging. Dat doe je eenvoudig door het apart inzamelen van gebruikt frituurvet!

Frituurvet: Geld voor je club

Lever je gebruikte frituurvet in op ons sportpark. Dit levert ons tussen de 50 en 200 euro per jaar op. Hiervan kunnen we jaarlijks allerlei activiteiten ondersteunen. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Goed voor het milieu. Goed voor onze club.

Gebruikt frituurvet kan op een duurzame manier gerecycled worden tot biodiesel. Dit is een concrete oplossing voor CO2 vermindering en bovendien levert dit onze club ook nog eens geld op.

Wat moet je doen?

Giet het afgekoelde frituurvet in de originele verpakking of in een andere af te sluiten plastic fles/flacon. Je kunt deze afgeven in de kantine of op maandagochtend afleveren bij de onderhoudsploeg van S.V. Oostburg. De opbrengsten worden vervolgens op het rekeningnummer van de vereniging gestort.

Wat kan je inleveren?

Vloeibaar/ vast frituurvet
Frituurolie
Overige plantaardige oliën

Alvast bedankt voor je steun.

p.s. laat dit ook door familie, vrienden en kennissen lezen.

Sponsor worden?

Er zijn veel manieren hoe je onze club kan steunen. Lees hier verder over alle mogelijkheden.