Vriendenloterij

S.V. Oostburg doet mee met de Nationale Belmaanden 2018 van de Vriendenloterij.

Beste clubleden,

S.V. Oostburg hecht veel belang aan haar jeugdafdeling en probeert haar jeugdleden op een zo’n hoog mogelijk niveau te laten voetballen. Ook voor onze minder getalenteerde leden proberen we altijd deze te laten voetballen op dat niveau dat past bij hun talent.

Investeren

Om dit te realiseren moeten we als club jaarlijks investeren in onze jeugdafdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen, kleding, begeleiding e.d. Onze contributies dekken de kosten niet en we willen proberen de contributie voor onze jeugdleden niet verder te laten stijgen. Om te investeren is geld nodig. Dit is dan ook de reden dat wij als club mee gaan doen aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij.

Telefoontje

Op 10 april tussen 19.00 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden/vrijwilligers met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor S.V. Oostburg. Meedoen is de moeite waard want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Laten we ervoor gaan om op deze wijze onze jeugdafdeling te versterken.

Met vriendelijke groet,

Jan Klaassen

Sponsor worden?

Er zijn veel manieren hoe je onze club kan steunen. Lees hier verder over alle mogelijkheden.