Familiedag met Barbecue

Velterspark
Baljuw Veltersweg 7
Familiedag met Barbecue @ Velterspark

Na het Trendlook & Hair4You jeugdtoernooi is het voor leden ook dit jaar weer de familiedag met bijbehorende Barbecue. Voor de kleinere onder ons zal er een frietkar aanwezig zijn met een drankje en een ijsje achteraf.

De prijs voor de Barbecue is €12,50 p.p en de prijs voor de frietkar bedraagt €5,00 p.p

Opgeven kan uiterlijk t/m 30 Mei bij voorkeur via onderstaand formulier. Betalen kan t/m 3 Juni. Als je onderstaand formulier invult, zal je aanmelding worden bevestigd en afgesproken worden wanneer en waar je contant kunt betalen. Bij inschrijving in de kantine kun je meteen contant betalen. Je kunt betalen bij Johanan, Ger of Bart. Opgelet. Betalingen na 3 juni worden niet meer geaccepteerd en vervalt dus automatisch de aanmelding i.v.m bestelling plaatsten bij de slager.

Tot ziens op 9 juni!

Inschrijven Barbecue

Hoeveel kinderen wil je aanmelden? (frietkar, drinken en ijsje á 5 euro p.p.) (*)

Hoeveel volwassenen wil je aanmelden? (BBQ á 12,50 euro p.p.) (*)

Door het insturen van dit formulier verklaart u zich akkoord met de verwerking van de gestuurde gegevens volgens ons privacybeleid.