Wafelactie S.V. Oostburg

Op deze pagina alle informatie omtrent de wafelactie van S.V. Oostburg. De vereniging bedankt iedereen die zijn steentje op één of andere manier heeft bijgedragen. De deegmakers, bakkers, de leden die een rondje hebben gelopen, kantinepersoneel, de klusploeg, sponsoren... zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn. Er zijn rond de 3200 wafels verkocht dus het was een zeer geslaagde editie.

Uitslag verloting

Nieuw tijdens deze editie van de wafelactie was het kraam op de winterfair wat gehouden werd op de markt in Oostburg. Bij het kopen van een wafel kon je een bonnetje invullen waarmee je kans maakte op een flesje wijn of zelfs een diner voor 2. Kantinegastheer Jethro heeft met zijn assistenten de winnaars bekend gemaakt.

Flesje wijn:
Anja Buijze uit Schoondijke
Dhr. of Mvr. Mookhoek uit Oostburg
Marieke Verstraten uit Aardenburg
Jeroen Verheije uit Oostburg
Petra Versluijs uit Oostburg
Jan Verploeg uit Oostburg

Etentje bij Eigenwijs Oostburg:
Els de Wever uit Oostburg

Namens de vereniging, gefeliciteerd! Jullie kunnen de prijs ophalen in de kantine. Zondag 23 December speelt het eerste elftal thuis en op 29 December is het toernooi dus dit zijn een aantal dagen dat de kantine open is.

Met dank aan de volgende sponsoren

Albert Heijn Oostburg voor het sponsoren van het beslag

Eigenwijs Oostburg Voor het etentje voor 2