Advertorial

Verenigingsponsor Gamma Oostburg is op zoek naar teamplayers

S.V. Oostburg

Gamma Oostburg, bordsponsor van de vereniging, is (met enige urgentie) op zoek naar nieuwe hulpkrachten. Daarom dit 1-2tje met S.V. Oostburg.

GAMMA is samenwerken in een leuk team

GAMMA is echt een bedrijf waar je je collega’s goed leert kennen. Gewoon omdat je elkaar elke dag nodig hebt. Onze klanten hebben uiteenlopende vragen. Die kun je nooit allemaal in je eentje beantwoorden. Maar in de winkel is altijd een collega die wel het antwoord weet. Zo ontdek je vanzelf hoe je elkaar kunt helpen. En word je vanzelf onderdeel van een hecht team. Bij GAMMA werk je samen in een open, gezellige sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.

Dus ben jij, naast dat je als voetballer goed bent met je voeten, goed met je handen? En wil je iets bij verdienen? Meld je dan nu aan via onderstaande gegevens.

Danny Hannewijk
Assistent Bouwmarktmanager