Hart voor Rood-Zwart; Bestuursleden gezocht

Beste sportvrienden,

Zoals bij de meeste van jullie bekend, zijn er verschillende functies binnen het bestuur beschikbaar gekomen. Op de afgelopen ledenvergadering is er aangegeven dat er een aantal bestuursleden om verschillende redenen gaan stoppen, al gestopt zijn, anderzijds een stapje terug gaan doen. Deze leden verzetten veel werk binnen de club om alles draaiende te houden (wat niet altijd zichtbaar is) en waar wij als vereniging hun erg dankbaar voor zijn!

Om nogmaals de aandacht te vestigen op deze vacatures, zijn we op zoek naar bestuursleden voor de volgende functies:
  • Bestuurslid senioren
  • Secretaris
  • Sponsoring (werkgroep)
  • Kantine (werkgroep): Coördinator en vrijwilligers voor bardiensten
  • Penningmeester (gesprekken gaande)

Het bestuur al in gesprek met een aantal mensen voor de opvolging van een aantal beschikbare functies.

Voor elk van bovenstaande vacatures is er een taakomschrijving beschikbaar. Hopelijk kunnen we ook jouw enthousiast maken voor één van deze functies. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Danny Barra

bestuursleden gezocht