Eindejaarstoernooi S.V. Oostburg en V.V. IJzendijke op Zaterdag 29 December

In de kerstvakantie – op zaterdag 29 december – is de hele dag de zaal gehuurd in sportcomplex De Eenhoorn. De jeugdspelers van S.V. Oostburg en V.V. IJzendijke zijn die dag welkom om overdag, met hun leeftijdgenoten een toernooi te spelen. Dat geldt niet alleen voor de samenwerkingsteams, maar voor álle jeugdspelers van beide verenigingen.

Ze worden daarbij begeleid door hun eigen trainers en begeleiders. De trainers organiseren per leeftijdsgroep ieder hun eigen blok en dragen ook zorg voor bal, hesjes en schema. De jeugdspelers worden verwacht op de volgende tijden:

9.00 tot 10.00 uur  JO7

10.00 tot 11.30 uur  JO8 en JO9

11.30 tot 12.45 uur  JO10 en JO11

12.45 tot 14.45 uur  JO12 en JO13

14.45 tot 16.15 uur  JO15

16.15 tot 17.45 uur  JO17

Van 18.00 uur tot 22.00 uur zijn de avondtoernooien waarin trainers, O19-spelers, senioren maar vooral ook ouders en vrijwilligers van beide verenigingen mee kunnen doen. Inschrijving is per team van tenminste 6 spelers (we spelen 5 tegen 5). Geef bij het opgeven door of je wil meedoen aan het recreatieve of het resultaatgerichte toernooi. Wil je ook doorgeven onder welke naam je wilt spelen? De bedoeling is een gezellige avond van en voor alle leden en betrokkenen bij S.V. Oostburg en V.V. IJzendijke. Mail je inschrijving voor de avondtoernooien uiterlijk donderdag 27 december om 20.00 uur naar rbertens@svoostburg.nl.

Extra aanvullende info:

We hebben op de 29-ste de sporthal gehuurd. Daar hoort het gebruik van de squashruimtes, materiaalhokken en de turnhal niet bij. De afgelopen jaren werden die ruimtes toch gebruikt; met name door onze kinderen. Dat heeft schade voor De Eenhoorn tot gevolg gehad. We hebben daarom besloten de opzet van de avond te veranderen. Tussendoor is er bij het avondtoernooi geen ruimte meer voor de kinderen om gebruik te maken van de zaal. En na de laatste wedstrijd gaan we naar de kantine van S.V. Oostburg voor de prijsuitreiking en een gezellige avond. De kantine is al eerder open. Nadere details over het programma in de kantine volgen later. Alle leden en hun familieleden zijn welkom om te komen supporteren.

We hopen op een gezellige dag en veel aanmeldingen voor het prestatieve en recreatieve avondtoernooi. Tot ziens op 29 december!