De Grote Clubactie gaat weer van start en S.V. Oostburg doet mee!

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij, S.V. Oostburg, doen natuurlijk ook weer mee en willen zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas ten behoeve van ons doel: aanschaffen van trainingsmateriaal zoals een loopladder en padjes/pionnen. (Meer hierover in de tip)

Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop tot 20 november. De komende week kom ik, coördinator van de Grote Clubactie, Ger van de Voorde, bij alle pupillenteams (tot en met Onder 12 met spelers van S.V. Oostburg) langs om de lotenboekjes uit te delen.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in vóór 1 november 2018. Voor vragen, verstrekking van (extra) boekjes kan je mij aanspreken of bereiken via: 06 – 110 285 29. Inleveren van de boekjes kan in de kantine. Boekjes met loten die je niet meer denkt te verkopen kan je tussentijds inleveren.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit of: een tweede artikel gratis op masita.com

Help het doel van S.V. Oostburg te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij iedere 20 loten die je verkoopt*, ontvang je een bal en een voucher voor gratis entreekaartjes voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

Prijzen voor lotenverkopers: win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl

Ook ontvangt de persoon die de meeste loten* verkoopt binnen de vereniging een waardebon van 25 euro te besteden bij VANACKER TEAMWEAR – SPORTWEAR

Het team dat de meeste loten* samen verkoopt, kan met het HELE team gaan eten bij ‘de Smaakmaker’ (friet met een snack en een frisdrank)

Clinics van topsporters!

Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl

Tip

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is het aanschaffen van verschillende trainingsmateriaal zoals een loopladder en padjes/pionnen.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Ger van de Voorde
Coördinator Grote Clubactie
Tel. 06-11028529

*Uitreiking van de prijzen zal gebeuren in december 2018. Alle loten die succesvol zijn ingevoerd en waarvan machtiging vervult is, worden geteld.