Gevonden: edities van voormalig clubblad ‘De Inzet’ voor archivering

gevonden: clubblad de inzet

Update 14/7/2020: Beste leden, oud-leden, supporters, lezers,

Nadat vorig jaar onderstaande oproep werd gedaan om het archief van voormalig clubblad ‘De Inzet’ compleet te maken kunnen we melden dat de eerste 4 edities terecht zijn. Met dank aan familie van de Voorde!

Beste leden, oud-leden, supporters, lezers,

Onze vereniging heeft een rijke historie met verschillende mooie naslagwerken om hierover terug te lezen. Om deze documenten niet verloren te laten gaan is er besloten om samen te werken met het gemeentearchief van de Gemeente Sluis en deze daar onder te brengen. Éen van die mooie naslagwerken is voormalig clubblad ‘De Inzet’ en door de club word er nog gezocht naar enkele edities. Hieronder daarom de oproep van het bestuur:

In ons archief hebben wij van ons clubblad ‘De Inzet’ de nummers 5 (oktober 1985) t/m 69
(juli 1998) in ons archief. Wij zouden graag de nummers 1 t/m 4 nog willen hebben en de nummers vanaf 69.
Heeft u nog exemplaren van ‘De Inzet’ die wij nog niet hebben en u zou deze aan ons willen geven? Graag! We zouden “De Inzet” graag compleet willen hebben om deze daarna te digitaliseren.

Stuur even een mailtje naar info@svoostburg.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en de nummer(s) van “De Inzet” die u heeft, dan nemen wij contact met u op.

Het Bestuur.