Activiteitennieuws

In de agenda: 8 Januari 2022 zaalvoetballen in de Eenhoorn

De zaal in sportcomplex de Eenhoorn is weer vastgelegd voor het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Op 8 januari 2022 kunnen tussen 9.00 en 22.00 uur leden, supporters, vrijwilligers, trainers en andere betrokkenen hun kunsten laten zien. Roland Bertens organiseert weer deze leuke dag en hij zal de trainers informeren over hun tijdsblokken t.z.t. en de oproep plaatsen voor het avondprogramma. Deze dag zal ook de uitreiking zijn van Grote Clubactie. Na het toernooi in de zaal zal de kantine geopend zijn voor een gezellige afsluiter. Zet 8 januari 2022 al in je agenda en we maken er een leuke dag van!

p.s. We zullen rekening moeten houden met de dan geldende corona maatregelen, maar kijken uit naar een gezellig Nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi.