Stem op S.V. Oostburg tijdens de Club van het jaar verkiezing

Club van het jaar 2019 - stem op S.V. Oostburg!

S.V. Oostburg is genomineerd in de Club van het Jaar verkiezing, waarvoor tussen 6 Mei en 7 Juni gestemd kan worden. Kunnen we rekenen op jullie stem?

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Stemmen

Van 6 mei tot 7 juni mag er gestemd worden. Het aantal stemmen gedeeld door het aantal leden bepaalt de score.