Aangepaste veldindeling voor trainingen i.v.m staat van veld 1

Beste trainers/begeleiders,

Helaas moeten wij als bestuur (weer) constateren dat het doelgebied van veld 1 (aan de kant van Verdegem) er zeer slecht bijligt. Dit betekent dat na beperkte regelval veld 1 niet gebruikt kan worden voor de wedstrijden van onze senioren. Wij zijn dan ook genoodzaakt om veld 2 zoveel als mogelijk te sparen om daar, indien nodig de competitiewedstrijden van de senioren op te kunnen spelen. We moeten voorkomen dat er te veel afgelastingen komen door de toestand van veld 1.

Wij hebben dan ook het trainingsschema hierop aangepast. Als iedereen zich hieraan houdt kan men toch trainen en wordt veld 2 zoveel mogelijk ontzien. Voor de (competitie)wedstrijden van de kleine jeugd kan veld 1 wel gebruikt worden zolang het doelgebied bij Verdegem maar wordt ontzien. Wij hebben overigens de aannemer, die enkele jaren geleden veld 1 gerenoveerd heeft, aansprakelijk gesteld voor de slechte kwaliteit van dat deel van het veld. De ontwikkelingen van deze aansprakelijkheidsstelling moeten we uiteraard afwachten.

Jan Klaassen,

Download hieronder de indeling: