Geef je nu op voor de K.N.V.B. cursus verenigingsscheidsrechter

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken?

Dan ben je de juiste persoon om verenigingsscheidsrechter te worden! De K.N.V.B zorgt tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij jouw eigen club. Wil je meer informatie over deze opleiding? Klik dan hier!

Inschrijving nu geopend!

Samen moeten we zorgen voor (meer) goed opgeleide verenigingsscheidsrechters. De cursus is opengesteld, maar nu de deelnemers nog! Daar heeft de K.N.V.B. jullie hulp bij nodig; kijk eens goed rond binnen de club, benader geschikte kandidaten, laat de (nog niet opgeleide) verenigingsscheidsrechter deelnemen aan deze cursus.

Bijgaand meer informatie over de cursus. De cursus wordt bij ons voetbalvereniging Oostburg gehouden. Inschrijven? Klik hier

Vragen?

Heb je vragen, stuur dan een mail naar Hans Quaars (Hans.Quaars@knvb.nl) of Priscilla van der Poel (Priscilla.vanderPoel@KNVB.NL)