Info Verenigingsnieuws

De nieuwsbrief stopt; houdt de website in de gaten voor het laatste verenigingsnieuws

S.V. Oostburg

Er werd de afgelopen 2 jaar een mooie nieuwsbrief uitgebracht. Als lid, supporter, opa/oma, ouder, tegenstander, vrijwilliger en vanuit iedere andere rol kon men zich hiervoor aanmelden vanuit betrokkenheid.

Helaas hebben wij moeten besluiten om de nieuwsbrief stop te zetten vanwege het ontbreken van vrijwilligers die dit op zich kunnen/willen nemen. Onze website is het medium voor informatie voor een ieder toegankelijk en we zijn erg blij met de vrijwilligers die dit actueel bijhouden. Men blijft afhankelijk ook wat aangeboden wordt, dus heb je een leuk wedstrijdverslag of bijvoorbeeld vanuit deelname aan een activiteit kan je deze altijd mailen naar website[at]svoostburg.nl zodat men kan kijken of plaatsing mogelijk is.

Langs deze weg willen we nog de vrijwilligers bedanken die de nieuwsbrief altijd prachtig bewerkt hebben, informatie aangeleverd hebben en dat deze periodiek verzonden werd. Houdt onze website in de gaten voor de laatste informatie!