Een geslaagde Grote Clubactie! Check je lot(en)

De trekking van de loten van de Grote Clubactie heeft plaatsgevonden. Kijk op www.clubactie.nl of je prijs hebt door je lotnummer ( dat op je bankafschrift staat) in te voeren.

Dankbaar

Wij zijn erg blij dat velen loten hebben gekocht en verkocht van de Grote Clubactie. Daarvoor zijn we als S.V. Oostburg een ieder erg dankbaar. Zoals gemeld willen we de inkomsten gebruiken om trainingsmateriaal aan te schaffen. Zoals bijvoorbeeld een loopladder. Tijdens het jaarlijkse Eindejaars zaalvoetbaltoernooi op 29 december 2018 zal bekend worden gemaakt welk team de meeste loten heeft verkocht en wie de meeste loten heeft verkocht. Ook zal de uitreiking van de ballen (per 20 verkochte loten) plaatsvinden. Per team dat loten verkocht heeft zal ondergetekende langskomen tijdens de tijdsperiode dat zij in de zaal spelen om de ballen aan desbetreffende spelers uit te reiken. Om 12.30 uur zal bekend worden gemaakt welk team de meeste loten heeft verkocht, wie de meeste loten heeft verkocht en hoeveel loten er in totaal zijn verkocht.

Iedereen is van harte welkom om hierbij te zijn. Tot 29 december 2018!

Met sportieve groet,

Namens S.V. Oostburg,