Info Sponsornieuws

Grote Clubactie 2021 van start. Jij doet toch ook mee?

groteclubactie_svoostburg

Al meer dan 45 jaar steunt de Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

En daar hebben we jou bij nodig!
De inkomsten hiervan worden gebruikt voor materiaal voor de jeugd te organiseren (bijv. ballen, doeltjes, hesjes etc.) De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan komt maar liefst €2,40 (80%) ten goede aan de vereniging! Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder €100.000,-.

De verkoop kan via eenmalige machtiging, maar sinds dit jaar ook via het scannen van QR-code. Als je vorig jaar al loten verkocht hebt, kan men bij digitale verkoop jou als verkoper kiezen. Wil je ook digitaal loten verkopen, maar je hebt vorig jaar nog geen loten verkocht, geef je naam dan even door aan de coördinator zodat je naam in het systeem gezet kan worden. Via eenmalige machtiging wordt aan elk door jouw verkochte lot jouw naam aangeduid!

Verkoop van de loten kan plaatsvinden tussen 18 september en 1 november 2021.

Lotenverkopers kunnen prijzen winnen!
Diegene die de meeste loten* verkoopt binnen de vereniging, ontvangt een waardebon van 25 euro voor de webshop van de vereniging! Mogelijk gemaakt door onze kledingleverancier Teamcenter Zeeland. Het team dat de meeste loten* samen verkoopt, kan met het HELE team gaan eten bij ‘de Smaakmaker’ (friet met een snack en een frisdrank)

Bij iedere 20 loten* die men verkoopt ontvangt men een bal! Als je 50 loten* verkoopt, krijg je een verrassing van de vereniging. (Het is een verrassing, maar hint, wij vinden het gaaf als je ermee rondloopt!)

Tevens stelt de Grote Clubactie honderden prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers van Nederland! De hoofdprijs is een NINTENDO SWITCH. Daarnaast maken verkopers kans op een fiets, entreekaarten Bobbejaanland, cadeaubonnen en vele andere prijzen! Wil je kans maken? Meld je dan aan via www.clubactie.nl

Voor vragen, verstrekking van (extra) boekjes kan men Ger van de Voorde aanspreken of bereiken via algemeen[at]svoostburg.nl Inleveren boekjes kan in de box in de kantine (staat in bestuurskamer) of bij Ger persoonlijk. Uiterlijke inleverdatum van de boekjes is 30 oktober 2021! Boekjes met loten die men niet meer denkt te verkopen kan men tussentijds inleveren.

Via de QR-code kan men rechtstreeks ook digitaal bestellen, of via onderstaande link kunnen loten ook direct online gekocht worden!

Wij wensen alle verkopers een succesvolle verkoop toe. €2,40 euro per lot komt rechtstreeks ten goede van S.V. Oostburg en men kan zowel individueel en als team mooie prijzen winnen!

* Alle loten die succesvol zijn ingevoerd en waarvan machtiging geïnd is, worden geteld. Bekendmaking van de prijzen wordt bekend gemaakt via de website.