De Grote Clubactie gaat weer van start en S.V. Oostburg doet mee!

Al 45 jaar steunt de Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Vanuit hun visie  zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

En daar hebben we jouw bij nodig!

Verkoop van de loten kan plaatsvinden vanaf nu tot 1 november 2019.

De inkomsten hiervan worden gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor de jeugd. De trainers kunnen ideeën hiervoor aandragen bij de coördinator Grote Clubactie. De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan komt maar liefst €2,40 (80%) ten goede aan de vereniging! Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder €100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Lotenverkopers kunnen prijzen winnen!
Diegene die de meeste loten* verkoopt binnen de vereniging, ontvangt een trainingstenue!

Het team dat de meeste loten* samen verkoopt, kan met het HELE team gaan eten bij ‘de Smaakmaker’ (friet met een snack en een frisdrank).

Bij iedere 20 loten* die men verkoopt ontvangt men een bal!

Tevens stelt de Grote Clubactie honderden prijzen beschikbaar voor de beste  lotenverkopers van Nederland!

De hoofdprijs is een NINTENDO SWITCH. Daarnaast maken jeugdleden kans op een fiets, sessies Indoor Skydive Roosendaal, cadeaubonnen en vele andere prijzen! Kinderen kunnen zichzelf aanmelden via www.clubactie.nl

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop tot 1 november. De komende week kom ik, coördinator van de Grote Clubactie, Ger van de Voorde, bij alle pupillenteams (tot en met Onder 12 met spelers van S.V. Oostburg) langs om de lotenboekjes uit te delen.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Voor vragen, verstrekking van (extra) boekjes kan men Ger van de Voorde aanspreken of bereiken via 06-11028529. Ophalen of inleveren boekjes kan bij het adres: Burg. I. van Houtestraat 18 of in de kantine in de ‘gouden schatkist’

Uiterlijke inleverdatum van de boekjes is 6 november 2019! Boekjes met loten die men niet meer denkt te verkopen kan men tussentijds inleveren.

Tip

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Wij wensen alle verkopers een succesvolle verkoop toe. €2,40 euro per lot komt rechtstreeks ten goede van S.V. Oostburg en men kan zowel individueel als als team mooie prijzen winnen

Met vriendelijke groet,

Ger van de Voorde
Coördinator Grote Clubactie
Tel. 06-11028529

*Uitreiking van de prijzen zal gebeuren in december 2019. Alle loten die succesvol zijn ingevoerd en waarvan machtiging vervult is, worden geteld.