Activiteitennieuws Info

Grote Clubactie van start; S.V. Oostburg gaat verantwoord loten verkopen

groteclubactie_svoostburg

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar wordt de opbrengst gebruik voor de activiteiten van de jongste jeugd. (Bijv. sinterklaasviering, zaalvoetbaltoernooi) Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Klik hier om online loten te kopen
Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Het kan natuurlijk ook op de gewone manier en de loten met een automatische machtiging toestemming. De leden zullen de Corona-maatregelen toepassen.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

vragen?

Heb je vragen? Dan kan je terecht bij de coördinator Grote Clubactie, Ger van de Voorde.
Alvast iedereen bedankt. Kopers en verkopers.