Info Samenwerking

Jeugd samenwerking voor het nieuwe seizoen 2020-2021

S.V. Oostburg

Beste ouders/verzorgers van de jeugdvoetballers van S.V. Oostburg en V.V. IJzendijke,

Inmiddels zijn wij met de werkgroep jeugd 12-18 jaar al druk bezig met de indeling van seizoen 2020-2021. Begin juni moeten wij aan de K.N.V.B. doorgeven met hoeveel jeugdteams én op welk niveau wij volgend jaar competitie willen spelen.

Daarom zouden we graag willen weten wie volgend seizoen nog lid zijn van S.V. Oostburg of V.V. IJzendijke. In het verleden hebben verschillende leden pas aan het begin van het nieuwe seizoen aangegeven te stoppen met voetballen. Hierdoor ontstonden problemen binnen de teams die dan al zijn ingeschreven bij de K.N.V.B.

Daarom vragen we, wanneer je vanaf volgend seizoen wil stoppen met voetballen, dit via de mail:
jeugdcoordinator-junioren@svoostburg.nl (zowel voor Oostburg als IJzendijke) vóór vrijdag 22 mei door te geven.

We voelen ons genoodzaakt om de contributie voor volgend seizoen in rekening te brengen als je toch na 22 mei besluit om te stoppen. Voor elk ingeschreven lid moeten wij de K.N.V.B. namelijk een bedrag betalen. Maar we hopen natuurlijk dat jullie allemaal lid blijven van S.V. Oostburg of V.V. IJzendijke zodat we er weer een mooi seizoen van kunnen maken.

Ken je iemand die lid wil worden? Laat het dan snel doorgeven via bovenstaand mailadres.

Met sportieve groet,

Werkgroep jeugd (samenwerking)