Activiteitennieuws Info

S.V. Oostburg doet ook dit jaar weer mee met Rabo Clubsupport; stem nu!

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de Rabo Clubsupport Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. S.V. Oostburg doet wederom mee aan de Rabo Clubsupport Campagne dus breng jouw stem uit en steun S.V. Oostburg!

Stemmen

Vanaf 5 Oktober 2020 mogen leden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. S.V. Oostburg ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor S.V. Oostburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor allerlei doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van onze mooie accommodatie en het aanschaffen van nieuw materiaal.

Het zou het fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubsupport Campagne op www.rabobank.nl/clubsupport

Lid worden

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 5 Oktober stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Lid worden

Belangrijke data
Start inschrijfperiode – 31 augustus
Inschrijfperiode clubs en verenigingen.
Einde inschrijfperiode – 30 september
Inschrijven voor clubs en verenigingen is niet meer mogelijk.
Start stemperiode – 5 oktober
Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.
Einde stemperiode – 25 oktober
De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.
November
Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Bedankt alvast voor jouw steun!