Rabo ClubSupport campagne bijna van start, stem a.u.b. op S.V. Oostburg

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de Rabo Clubsupport Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. S.V. Oostburg doet wederom mee aan de Rabo Clubsupport Campagne dus breng jouw stem uit en steun S.V. Oostburg!

Stemmen

Van 27 september tot 13 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. S.V. Oostburg ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor S.V. Oostburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor allerlei doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van onze mooie accommodatie.

Het zou het fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/clubsupport

Lid worden

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Lid worden

Belangrijke data

12 juni 2019 – Start inschrijving verenigingen en stichtingen deelname Rabo ClubSupport
20 september 2019 – Sluiting inschrijving verenigingen en stichtingen
27 september 2019 – Start stemperiode
11 oktober 2019 – Einde stemperiode

Over het moment waarop de uitslag op onze website wordt gepubliceerd en de uitreiking van de cheques hoor je later meer.

Bedankt alvast voor jouw steun!

Rabo Clubsupport, SV Oostburg doet mee, stemt u op ons?