Uitslag van de Grote Clubactie 2019! Check je lot(en)

De trekking van de loten van de Grote Clubactie heeft plaatsgevonden. Kijk op www.clubactie.nl  of je prijs hebt door je lotnummer ( dat op je bankafschrift staat) in te voeren.

Wij zijn erg blij dat velen loten hebben gekocht en verkocht van de Grote Clubactie. Daarvoor zijn we als S.V. Oostburg één ieder erg dankbaar. Zoals gemeld willen we de inkomsten gebruiken voor trainingsmaterialen. Tijdens het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi  op 28 december 2019 wordt bekend gemaakt het totaal bedrag, aantal loten, welk team de meeste loten heeft verkocht, wie de meeste loten heeft verkocht en de  uitreiking van de ballen (per 20 verkochte loten) zal dan plaatsvinden.  De uitreiking zal plaatsvinden om 12.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om hier bij te zijn. Tot 28 december 2019.

Met sportieve groet,

Namens S.V. Oostburg,