Vacature: Bestuurslid marketing & communicatie

S.V. Oostburg

Graag willen wij op korte termijn kennismaken met een toekomstig bestuurslid Marketing & Communicatie die zich bezighoudt inzake alle communicatieve aspecten m.b.t. S.V. Oostburg.

Jij gaat de leden van de werkgroep Marketing en Communicatie aansturen en houdt het overzicht over de diverse activiteiten. Die bestaan onder andere uit het promoten van S.V. Oostburg via de website, social media en het bijwonen van externe meetings waarvoor je als bestuurslid uitgenodigd wordt. Samen met de andere werkgroepen binnen SV Oostburg weet jij in te spelen op trends en kun jij ingaan op actualiteiten. Jij bent verantwoordelijk voor het budget dat jaarlijks wordt bepaald.

Wie ben jij?

• Je hebt de ambitie om een bestuursfunctie te bekleden en/of ervaring daarin;
• Je hebt ervaring met het coördineren en aansturen van vrijwilligers. Je kunt organiseren en je houdt ervan het overzicht en de samenwerking te bewaken;
• Je bent proactief, weet vrijwilligers te stimuleren en te motiveren;
• Je hebt een achtergrond in marketing/communicatie;
• Je hebt ervaring met online en offline marketing en social media;
• Kennis van de impact van de privacy wetgeving op publiciteit is een pré;
• Je bent bereid om circa 3-6 uur per week voor S.V. Oostburg vrij te maken, waaronder twee avonden per maand voor het werkgroep overleg en de bestuursvergadering;
• Ook help je S.V. Oostburg te promoten bij potentiële leden, bijvoorbeeld op voorlichtingsdagen/avonden, op evenementen, schoolbijeenkomsten en/of op social media;
• Je hebt de intentie om je voor minimaal twee jaar te willen inzetten voor deze functie;

Interesse?

Stuur dan een mail naar rultee[at]svoostburg.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen met één van onze bestuursleden.