Vacature: Bestuurslid velden & gebouwen

S.V. Oostburg

Graag willen wij kennismaken met een toekomstig bestuurslid velden & gebouwen die zich bezighoudt inzake alle aspecten m.b.t. de accommodatie van S.V. Oostburg.

Wat vragen wij?

● Ondersteund door diverse vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de velden, kantine en kleedlokalen.
● Je bent het aanspreekpunt voor het klein- en groot onderhoud, schoonmaak en het meerjarenonderhoudsplan.
● Als bestuurslid ben je organisator en begeleid je de werkgroep Velden en Gebouwen.
● Je denkt mee met verbeteringen en kan pro-actief zaken initiëren.
● Je bent onderdeel van het bestuur en neemt deel aan de bestuursvergaderingen (evt. qua
tijdsinvestering alleen de gelieerde onderwerpen)
● De tijdsinvestering gemiddeld 2 tot 4 uur per week

Wat bieden wij?

Veel gezelligheid, waardering, dank! Zonder leden en vrijwilligers is er geen vereniging. Gedurende het seizoen genieten van de activiteiten en op momenten bedanken we ook de vrijwilligers op gepaste wijze in woord en gebaar!

interesse?

Heb jij affiniteit met technisch inzicht? Heb je nog vragen? Of lijkt bovenstaande je iets om zo te betekenen voor onze vereniging? stuur dan een mailtje naar info[at]svoostburg.nl of neem contact op met een bestuurslid. Dan zal het huidige bestuurslid Wolfert Schwartz, eventueel samen met een ander bestuurslid, contact met je opnemen. Wolfert is ruim 25 jaar bestuurslid geweest en wil graag het stokje overdragen en is bereid om ook nog achter de schermen te helpen je wegwijs te maken.