Vacature: S.V. Oostburg zoekt wedstrijdsecretaris jeugd

Beste leden, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Een tijd terug is er een oproep gedaan voor invulling van verschillende taken binnen de vereniging wegens stoppende leden. Enkele van deze vacatures zijn inmiddels ingevuld waarvoor de vereniging zeer dankbaar is.
We zoeken echter nog voor een groot aantal taken vrijwilligers die deze kunnen invullen.  Na vele, vele jaren als vrijwilliger stopt Hans Mussche aan het eind van seizoen 2018/2019 met zijn taken als wedstrijdsecretaris voor de jeugd. De meeste taken worden overgenomen door onze partner V.V. IJzendijke uit de jeugdsamenwerking, maar voor de volgende taken zoeken we vanaf volgend seizoen 2019/2020 iemand die deze taken wil overnemen:

WEDSTRIJDSECRETARIS JEUGD
  • Het keuren van de velden op trainingsdagen (+- 16:30 uur) en op wedstrijddagen (ca. 7.15 uur). Bij afgelasting belanghebbenden informeren
    via WhatsApp (trainingen) en voetbal.nl (wedstrijden).
  • Het wedstrijdsecretariaat regelen voor S.V. Oostburg teams van de mini’s t/m de JO11.

Heb jij interesse om hier invulling aan te geven zodat onze leden weer een mooi seizoen kunnen beleven? Laat het dan weten aan een bestuurslid of stuur een mailtje naar info@svoostburg.nl

De vereniging is je dankbaar!