Pasen kleurplaat en aantal paaseitjes raden

Omdat het bijna pasen is, hebben we een aantal leuke activiteiten voor jong en oud: Paaseitjes raden en een kleurplaat.

Kleurplaat

Voor de jongsten van de club (JO7 t/m JO10) is er een kleurwedstrijd. De allermooiste S.V. Oostburg pasen kleurplaat wint een chocolade paashaas. De leiders/trainers delen de kleurplaten uit maar je kunt ‘m ook hier downloaden:

De kleurplaten kunnen t/m 22 april ingeleverd worden in de bestuurskamer van de kantine of achter de bar bij Regine.
In de week van 22 april maken we de uitslag bekend via de site en social media.

Raden

Op de bar in de kantine staat een grote glazen pot met chocolade paaseitjes. Iedereen mag raden hoeveel paaseitjes erin zitten. Bij de pot ligt een lijst waar je het aantal op kan invullen. Heb je het goed geraden dan win je de pot. Je kan raden t/m 22 april 17:00 uur. De uitslag zal ook in de week van 22 april bekend gemaakt worden via de site en sociale media.

Veel succes en kleurplezier!