Sponsornieuws

Sponsors gezocht voor livestream camerasysteem Velterspark

samenwerking schema Velterspark

Tijdens deze periode mag er geen publiek meer aanwezig zijn langs de lijn. En, zodra er weer wedstrijden gespeeld mogen worden, zal het waarschijnlijk nog niet mogelijk zijn om hierbij fysiek aanwezig te zijn. Toch zijn er, bijvoorbeeld bij de jeugd, veel initiatieven die we graag laten zien aan de ouders.

livestream

Daarom wil de vereniging een camerasysteem aanschaffen en zijn we op zoek naar 3 sponsors om dit mogelijk te maken voor onze vereniging. Met dit camera systeem (Een combinatie van twee camera’s die een volledig veld in panorama zicht kan opnemen.) kunnen we wedstrijden van de jeugd en senioren livestreamen. Op deze manier kunnen familie en vrienden thuis live kijken en supporteren en kunnen we tevens videoanalyses maken die helpen de prestaties van coaches en spelers te verbeteren.

Daarnaast krijgen sponsors de mogelijkheid om toch zichtbaar te zijn en een bijdrage te leveren.

Steunt u dit initiatief?

Wilt u een bijdrage leveren om dit mogelijk te maken voor onze vereniging? En uw logo een seizoen lang zichtbaar tijdens de livestream? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@svoostburg.nl of stuur ons een chat bericht via social media voor meer informatie.