Nieuws Senioren

Trainer Almekinders en S.V. Oostburg met elkaar door

Afgelopen vrijdag is in goed overleg besloten een extra seizoen toe te voegen aan de samenwerking tussen de technische staf van het eerste elftal David Almekinders, assistent Mels de Vos en S.V. Oostburg.

Goede cohesie en sfeer aan basis van vervolg.

Het eerste elftal kent een goede eerste helft van het seizoen maar dit was niet alleen de reden tot het vervolg van de samenwerking. De sfeer in de groep is momenteel goed en de samenwerking tussen de verschillende senioren elftallen is verbeterd dit seizoen. Dit was ook één van de speerpunten bij aanvang van het seizoen. Dit geeft ook de motivatie om door te gaan en wat wellicht tot mooie dingen kan leiden in de competities.

Oostburg 1 staat momenteel vierde met 22 punten. Het tweede elftal staat derde met 16 punten uit 7 wedstrijden en Oostburg 3 staat 5de met 12 punten uit 8 wedstrijden.