Voetbalnieuws

Humanitaire Stichting Bring Hope donatie oproep

Humanitaire Stichting Bring Hope the Netherlands bied hulp aan de meest kwetsbare mensen. Veel van deze projecten zijn in het Midden-Oosten. Bij het voetbalproject in Irak kunnen ze uw hulp goed gebruiken. Denk daarbij aan; voetbalshirts, -broekjes, -sokken, scheenbeschermers, voetbalschoenen, hesjes en trainingsjacks & -broeken in alle maten. Maar natuurlijk ook trainingsattributen zoals pionnetjes, voetballen, goals, voetbalnetten en dergelijke.

Ze werken in Irak samen met lokale voetbalclubs voor een goed programma en coaching. Hierin staan samenspel en persoonlijke ontwikkeling voorop, zodat iedereen met plezier het veld op kan gaan. U kunt hier meer lezen over het project:

Voetbal is bij uitstek een activiteit die mensen met elkaar verbindt. Daarom is het zo belangrijk voor kinderen, tieners en jongvolwassenen (5-30 jaar oud) die momenteel in vluchtelingenkampen in Irak verblijven. Door te voetballen kunnen zij zich weer ontwikkelen en leren zij weer samen te spelen en te werken. Ook worden ze mentaal en fysiek weer fitter en kunnen zij hun energie op een positieve manier kwijt. Zij kunnen zich weer even helemaal zichzelf voelen en plezier hebben. Samen voetballen op een veld waar gender, religie en achtergrond er niet toe doen, maar samenwerken, ontwikkelen en plezier hebben juist wel.

Als u spullen heeft die u kunt doneren, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens:

Roel Mooijekind / Algemeen bestuurslid

Tel: 0294 785 968
Mob: 06 – 11 12 17 94 (09:00 – 16:00)
roel@bringhope.info
www.bringhope.info