JO13-2

JO13-2 verliest op eigen veld van Sluiskil JO13-1 met 2-6

S.V. Oostburg

Zaterdag 16 november is het zonnig, na alle regen van af gelopen week. Dit betekend ook dat er maar 1 keer getraind is door enkele spelers in de zaal afgelopen donderdag. Voor Quinten ziet het er nog niet rooskleurig uit, hij zit nog in het gips en moet a.s. maandag geopereerd worden. Verder is Mohamed ziek, maar Edwin is er wel weer bij.

Kas keept nu de hele wedstrijd, in de goal van Sluiskil staat een meisje. Sluiskil is gast en mag aftrappen. Krijgen al gauw een vrije trap na een overtreding door een van ons. Sluiskil blijft op onze helft hangen en heeft al gauw de eerste kans om te scoren. Een corner voor Sluiskil, schot op doel, gelukkig Kas red. Vervolgens een nieuwe aanval van Sluiskil die Nick weg kopt. Zo zien we de eerste 10 minuten op de helft van Sluiskil weinig gebeuren en kan de keepster rustig toekijken. Nu is het wel bal verlies en kan Margo op snelheid weg, jammer dat er niemand is om haar te helpen. Na weer wat heen en weer gepingel kan Sem met een lange bal Icecube weg sturen, hij loopt zich vast in de verdediging van Sluiskil. Sluiskil nu met een snelle tegen aanval, maar een geluk voor ons: buitenspel.

Vervolgens Sem weer met een lange bal naar Icecube, schot, bal over het doel! Jammer maar mooie kans. Ook Kaitlin is niet bang om het duel aan te gaan. Vervolgens is het Jessy die het van ver probeert en raak schiet 1-0! Sluiskil trapt af en twee minuten later staat de stand al terug gelijk: 1 – 1. Sluiskil toch meer aan de bal en bij IJzendijke / Oostburg komt het er niet uit. Toch uitwerking van niet trainen??

Sluiskil blijft op onze helft vooral het middenveld. Kevin gaat de duels ook niet uit de weg en heeft het er maar druk mee, om steeds de verdediging op orde te houden. Een snelle aanval van Sluiskil met schot gaat gelukkig voor ons naast. De uittrap van Kas, komt in de voeten van de speler van Sluiskil, die twijfelt niet: 1-2! Het duurt niet lang na onze aftrap of Sluiskil weer in de aanval.

Ballen komen niet aan, weinig beweging of communicatie bij IJzendijke / Oostburg: 1 -3! Icecube probeert het nog eens allen van afstand maar dit schot is van te ver en gat ver naast. Het blijft hard werken, maar nu mogen we rusten met de 1-3 achterstand. Aan Jurgen de taak dit team weer op gang te krijgen.

De tweede helft is de aftrap voor ons, direct bal verlies en kans voor Sluiskil, schot over. We zijn er nog niet goed bij en missen nu echt de snelheid van Mohamed achterin. Kas te ver uit zijn doel open verdediging: 1- 4! Langzaam aan gaan hier en daar de kopjes naar beneden. Corner Sluiskil, Esmeralda werkt deze goed weg, kans Sluiskil, voorbij. Nog steeds veel moeite van onze kant om maar op de helft van Sluiskil te komen. Een tweetal corners voor Sluiskil waarvan de tweede weer raak is.

Verwarring in de verdediging geen communicatie, speler door, schot van de lijn door Kevin, maar valt ,balt rolt onderdoor: 1 -5! Hoe we het ook proberen ergens loopt het niet zoals het hoort. Sluiskil heeft een paar snelle aanvallers die steeds weg lopen van ons. Waar het eerst schot van Sluiskil nog in het zijnet beland, gaat de volgende bal er wel weer in. Er staat 3 man verdediging van IJzendijke /Oostburg en toch 1- 6!  Eindelijk een kans: lange bal Sem, Yort kan alleen ervandoor komt een heel eind, maar de keepster voorkomt dat we scoren.

Weer een snelle aanval van Sluiskil, het is druk voor het doel van Kas, maar deze voorkomt gelukkig erger. Anne vecht ook voor de bal en kan Icecube bereiken, bal verlies en terug Sluiskil met schot op de paal. Zo gaan we nog een paar minuten door tot de laatste minuten ingaan. Een aanval van IJzendijke Oostburg, bal terug in de voeten van de keepster en Icecube die razendsnel reageert en er nog 2 -6 van maakt. Dit is ook de eindstand van vandaag. Teleurgesteld terug naar de kleedkamer.

Hopelijk kan er deze week wel getraind worden en kunnen we er zaterdag weer eens gebruik van maken! Quinten veel sterkte en beterschap na je operatie!