SVO-1

1ste elftal zonder punten terug uit Vogelwaarde

S.V. Oostburg

Afgelopen zondag 12 september is het Oostburg 1 niet gelukt een overwinning te boeken tegen Vogelwaarde. Hieronder een kort verslag dat het eerst verscheen op pzc.nl

Vogelwaarde-Oostburg 3-1: ,,Een overwinning voor in de geschiedenisboeken”, aldus een opgetogen Patrick Boute. Daar zag het beslist niet naar uit toen Gilles de Decker al na zeven minuten de score opende namens de sterkere bezoekers: 0-1. De thuisploeg herpakte zich en maakte uit de eerste goede tegenaanval gelijk via Nieck Elderson: 1-1. Dennis van Passel bracht vanaf de stip de 2-1-stand bij rust op het bord. Dezelfde speler besliste in de slotfase na een gelijkwaardige tweede helft de wedstrijd definitief: 3-1.