SVO-1

Goede 2e helft niet genoeg in bekerduel tegen Philippine

S.V. Oostburg

Gisteravond, 16 september, stond het 2e bekerduel van dit seizoen op het programma voor het eerste elftal. Omdat de poule maar uit 3 teams bestaat moest dit duel, na het gelijkspel tegen Hontenisse, gewonnen worden om door te gaan. Helaas was dit niet het geval. Lees hieronder de korte samenvatting zoals hij het eerst verscheen op pzc.nl

Oostburg-Philippine 1-3: Voor rust had de thuisploeg weinig in te brengen, waardoor het halverwege het eerste bedrijf al 0-3 stond door Jos Westerhout en Joey Walhout (2x). De aansluitingstreffer van Gilles de Decker is de 44e minuut was de aanzet voor een tweede helft waarin Oostburg de schroom van zich afwierp. Philippine werd meer onder druk gezet, wat ook enkele mogelijkheden maar geen doelpunten opleverde. Door deze overwinning heeft Philippine volgende week thuis tegen Hontenisse genoeg aan een gelijkspel om poulewinnaar te worden.

Lees via onderstaande link alle samenvattingen van de bekerduels van donderdag 16 september