Sponsor worden

Voetbalvereniging S.V. Oostburg mag zich verheugen in een groot aantal sponsors die vaak jarenlang trouw zijn aan de club. U ziet de sponsors op de borden rondom het hoofdveld staan. Ook heeft elk team minimaal één teamsponsor die zorgdraagt voor de aankleding van het team en die dus op het shirt vermeld staat.

S.V. Oostburg is naar aanleiding van het ontwikkelen van de nieuwe online kanalen zoals bijbehorende Oostburg-app en club.TV in de kantine, bezig met het opzetten van een nieuw sponsorplan. Kortgezegd geeft dit sponsorplan antwoord op de vraag: hoe kan ik sponsoren, tegen welke kosten en wat krijg ik er voor terug.

Zodra het nieuwe sponsorplan handen en voeten heeft gekregen, zal dit gecommuniceerd worden maar wilt u in de tussentijd al sponsor worden kan dit natuurlijk. Stuur ons een bericht en we bespreken graag de mogelijkheden!

Met sportieve groet,

David Almekinders
Sponsoring S.V. Oostburg
info@svoostburg.nl

Sponsor worden?

Er zijn veel manieren hoe je onze club kan steunen. Lees hier verder over alle mogelijkheden.