JO15-1

Arnemuiden verrast door een goede tweede helft van de JO-15

S.V. Oostburg

Afgelopen Zaterdag moest de JO15-1 het weer opnemen tegen Arnemuiden. De vaste verslaggever was er wederom bij en de IJzendijke/Oostburg JO15 combinatie rolde het nog ongeslagen Arnemuiden ná rust helemaal op.

Krachtmeting

Wedstrijden tegen Arnemuiden zijn de laatste jaren allemaal evenwichtige en goeie krachtmetingen die het bekijken meer dan waard zijn. Zo ook afgelopen Zaterdag 26 mei. Arnemuiden was tot nu toe nog ongeslagen. Ze hadden zin om IJzendijke/Oostburg vroeg vast te zetten en op te jagen. Dat lukte wonderwel tegen een veel te flegmatiek spelende tegenstander, waar voor rust alleen Quintin een voldoende haalde.

IJzendijke/Oostburg. kwam er echt niet aan te pas.Voornamelijk omdat ze het niet konden opbrengen om met 100 procent inzet en concentratie te spelen. Door 2 prachtige aanvallen in doelpunten om te zetten werd de 2-0 ruststand bereikt.

Donderspeech

Wat Sylvan in de rust gezegd heeft weet ik niet maar het leek wel of er elf andere spelers op het veld liepen. Prachtig voetbal, van man tot man, dikwijls in één keer spelend. Afwisselend over de goed bezette zijkanten met een kwistig, met formidabele dieptepasses strooiende Kevin, moest Arnemuiden wel breken. Tegen dit spel waren ze werkelijk niet opgewassen en dat was geen schande. Uit 2 van die passes van Kevin scoorde de met veel zelfvertrouwen spelende Siebe rustig de 2-1 en de 2-2. En 10 min.vóór het einde was het weer Siebe die de 2-3 op het scorebord bracht, deze keer was de assist van Julian.

Arnemuiden JO15-1  –  IJzendijke/Oostburg JO15-1:  2–3    Ruststand 2–0
Doelpunten: Siebe 3x Assists:  Kevin 2x  en  Julian 1x.