JO15-2

JO15-2 wint de ‘clash’ van JO15-3

Afgelopen Zaterdag 25 November was het dan zover, de wedstrijd en ‘clash’ van dit najaar. Het treffen van onze beide teams die in dezelfde klasse uitkomen. JO15-2 met best wat grote jongens tegen het “kleine” JO15-3 het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Hieronder een kort verslag van een supporter:

Onder leiding van onze voorzitter begon de wedstrijd. De ploegen waren redelijk gelijk opgaand. Wat resulteerde in wat kansen voor beide ploegen. JO15-3 speelden mooi samen maar daar kwamen geen doelpunten uit. Spannend bleef het tot aan de rust maar nog steeds geen doelpunten.

Na de rust was het JO15-2  die gelijk binnen het eerste minuut de score opende 1-0 (door Joris). De jongens van 3 lieten het hier niet bij en trokken alles uit de kast en speelden wederom mooi samen en scoorden 1-1 door gastspeler Jason. JO15-3 rook bloed en bleven combineren en aanvallen veel kansen maar geen doelpunten. Echter zoals zo vaak in de sport hoeft de ploeg met de meeste balbezit niet perse winnaar te worden. 2-1 wederom door Joris.  De boys van 3 bleven aanvallen 2 x lat en de keeper stonden echter een gelijkmaker in de weg.

de Eindstand bleef 2-1. Proficiat JO15-2. Maar zeker een groot compliment voor de jongens van JO15-3 voor hun strijdlust en mooi voetbal wat ze lieten zien. Na de wedstrijd was het samen gebroederlijk frietjes eten.