JO13-1

Oostburg/IJzendijke JO13-1 vergeet te scoren tegen Patrijzen

S.V. Oostburg

Deze ochtend kwam tegenstander Patrijzen op bezoek op het Velterspark. Oostburg/IJzendijke staat 8ste en Patrijzen 10de. Hieronder een kort verslag:

Patrijzen sterker

De eerste helft waren de bezoekers sterker en dit werd al in de 6de minuut duidelijk. Een aanvaller springt hoger dan de verdedigers van Oostburg/IJzendijke bij een corner en kan zo binnen koppen: 0-1. Oostburg komt er sporadisch uit maar de verdedigers, die een kop groter zijn, houden het achterin goed dicht. Toch verslikt de Patrijzen verdediging zich een keer wat resulteert in een goede kans voor Oostburg maar het vizier staat niet op scherp zodat de bal voorlangs gaat. Hierna blijkt Patrijzen een effectieve ploeg. Na de aanval van Oostburg weten ze goed om te schakelen en na een vlugge ingooi weten ze de 0-2 binnen te schieten. Toch blijft Oostburg/IJzendijke hard werken, wat nog een aantal kansen oplevert maar geen doelpunten. Dus gaan beide ploegen rusten met 0-2.

Doelpuntloos

Na de thee gaat Oostburg/IJzendijke steeds beter spelen en is het spelbeeld omgekeerd. Ze komen veel aan het doel van Patrijzen en de bezoekers krijgen nog maar een paar kansen. Het enige probleem is alleen dat de rood-zwarten vergeten te scoren. In de 35ste minuut komen er 2 spelers vrij van de Patrijzen verdediging maar ze spelen 1 keer te veel over waardoor de bal over de achterlijn verdwijnt. Niet veel later volgt er een nog grotere kans maar de paal staat hierbij in de weg. Na deze gemiste kansen komt Patrijzen er nog een enkele keer uit maar zonder resultaat en zo blijft de stand 0-2. Na deze wedstrijd staat Oostburg/IJzendijke 9de en klimt Patrijzen naar de 6de plaats.