SVO-1

Oostburg 1 heeft aan een helft genoeg tegen Biervliet

biervliet 1 - oostburg 1 2019

Afgelopen zondagmiddag stond de eerste van 2 onderlinge duels tegen Biervliet op het programma, en deze was al na 1 helft gespeeld. Na 45 minuten stond de 0-3 eindstand al op het bord.

Fel

Nadat er was stilgestaan bij de gebeurtenissen in Utrecht vorige week, en de Pupil van de Week de aftrap had verricht begon Oostburg fel aan het duel. Dit resulteerde in een snelle treffer. Na 5 minuten was het al raak. Melvin Fenijn, die een dijk van een wedstrijd speelde, werd goed vrijgespeeld en hij had geen moeite om de bal binnen te tikken en de score te openen.

Na het openingsdoelpunt, hield Oostburg het tempo hoog en kon Biervliet er weinig tegen in brengen. Het kreeg tal van kansen waaronder een inzet van wederom Melvin Fenijn die zijn inzet via de lat en de paal weer terug het veld in zag komen. In de 25ste minuut was het wel raak. Timo Bertens kon een op maat gegeven voorzet inkoppen en zo de 0-2 op het bord zetten.

Vrij vlug daarna was het alweer raak. Quinten de Muer kon een voorzet gemakkelijk binnen lopen en zo stond er bij rust dus de comfortabele 0-3 op het bord.

2e helft

De tweede 45 minuten was niet om over ‘naar huis te schrijven’. Bij Oostburg liep het niet meer zoals in de 1ste helft en Biervliet kreeg meer ruimte en de kans om te voetballen. Het was echter niet bij machte om de 0 van het bord te halen en zo bleef de 0-3 op het bord staan.

Komende zondag om 14:30 ‘de return’ op het Velterspark.