SVO-1

Oostburg doet goede zaken na winst in Vogelwaarde

In een herfstachtige setting op het Sportpark Vogelwaarde boekte Oostburg deze middag een 1-4 overwinning. Het deed daarmee zeer goede zaken. Hieronder het korte verslag uit de PZC:

Oostburg profiteert met hattrickman Versluijs van halve misstap Hontenisse

In de vierde klasse A kwam bovenaan de ranglijst Oostburg als winnaar uit de tiende speelronde. Dankzij een 4-1-zege bij Vogelwaarde nam de ploeg van David Almekinders de tweede plaats op de ranglijst over van Hontenisse dat de topper tegen Meto afsloot met 0-0.

Arjen Versluijs opende de score namens de bezoekers, waarna Kevin van den Branden de thuisploeg op slag van rust langszij bracht: 1-1. Toch zal de thee bij de spelers van Vogelwaarde niet zo goed hebben gesmaakt, want nog voor rust bracht Arjen Versluijs de 1-2 op het bord. Na wat omzettingen zette de thuisploeg het eerste kwartier na rust Oostburg onder druk. Het werd echter in de 62e minuut 1-3 via Jochem van der Meulen, waarna Arjen Versluijs met zijn derde van de middag de eindstand op 1-4 bepaalde.