SVO-1

Oostburg 1 weet weer niet te winnen in Woensdrecht

S.V. Oostburg

Net al vorig seizoen, heeft het eerste elftal geen punten weten mee te nemen uit Woensdrecht. Het werd 4-3 voor de thuisploeg. Hieronder het korte verslag van de PZC:

WVV’67-Oostburg 4-3 (2-1). Behalve de complimenten van WVV’67-trainer Gerard Lazarom (,,Oostburg is een goed voetballende ploeg”) hielden de bezoekers niets over aan de reis naar Woensdrecht. Jochem van der Meulen opende na twee minuten nog wel de score (0-1), maar hierna liep de thuisploeg uit naar 4-1 door Robin Schipperijn (2), Björn Verbrugge en Hessel van Aalzum. Na de 4-2 van Timo Bertens bracht Arjen Versluijs (4-3) in de 70ste minuut de spanning volledig terug. Een spannende slotfase bracht hierin echter geen verandering meer.

bron: pzc.nl

Derby

Oostburg heeft nu 16 punten uit 8 wedstrijden. De derby tegen Breskens van volgende week, die 19 punten hebben, is dus een zeer belangrijke pot om aan de blijven haken bij de bovenste ploegen van de 4e klasse. Hierbij zal het alle hulp van de supporters weer kunnen gebruiken!