Verenigingsnieuws

Coronaprotocol S.V. Oostburg: Update 22 januari 2021

S.V. Oostburg

Versie: 22 Januari 2021

Op 21 januari 2021 heeft het kabinet besloten voor een avondklok invoering ingaand vanaf 23 januari van 21.00 uur tot 4.30 uur.
Verzoek om uiterlijk 20.30 opgeruimd te zijn, zodat ieder tijdig ons sportcomplex het Velterspark kan verlaten om op tijd thuis te zijn.

Het kabinet heeft op 12 Januari 2021 een verlenging van maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze verlenging loopt t/m 9 februari. Voor het voetbal betekent dit in hoofdlijnen:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  • Vanaf 13 jaar mag men voor en na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.

De algemene basisregels, hygiëneregels en richtlijnen van het RIVM, de overheid, NOC*NSF, KNVB zijn altijd van toepassing voor de velden en accommodatie van S.V. Oostburg.

Algemene regels sportcomplex het Velterspark

Op de pagina van de KNVB staan ‘meest gestelde vragen’ over het coronavirus en inhoudelijke vragen en antwoorden. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.

Zijn er nog vragen speciaal aan de vereniging? Stuur dan een mail naar algemeen[at]svoostburg.nl met de vraag, je naam en telefoonnummer. Laten we met zijn allen de nieuwe maatregelen opvolgen.

Bestuur S.V. Oostburg.