Verenigingsnieuws

Wil je met jouw teampje op het nieuwe ontwerp van de bar?

bar sv oostburg

Beste trainers en leiders,
We zien elkaar veel te weinig deze tijd door de corona crisis, maar er zijn lichtpunten in zicht. We hopen jullie in goede gezondheid weer te zien op het Velterspark bij S.V. Oostburg. In de tussentijd zitten we niet stil.

De vereniging heeft nu een contractovereenkomst met Heineken en we gaan de bar hiervoor aanpassen. Jullie hebben de mooie foto’s van de oud S.V. Oostburg teams op de huidige Jupiler bar vast wel eens gezien in de kantine? Het leek ons een leuk idee om wat teamfoto’s 2020 hieraan toe te voegen op de vernieuwde Heineken bar.

Willen jullie als team met jullie eigen foto trots op het behang van de bar staan?
Stuur dan voor 15 mei een mooie teamfoto (dit geldt voor de teams van de mini’s tot de JO11) in het S.V. Oostburg tenue naar: info@svoostburg.nl

Wellicht komt jullie teamfoto dan op de nieuwe bar!

Met sportieve groet namens de werkgroep communicatie,
Siebe Bakker