Nieuws

Kaartseizoen succesvol afgesloten met laatste editie

6 april 2018 was de vierde en laatste avond alweer van dit kaartseizoen. Na de wisseling van de wacht qua organisatie, waren de geluiden op het einde positief. Deze laatste avond was weer (net als die andere avonden) een gezellige avond.

Extra tafel

Tegen 19.40 uur kwamen de eerste deelnemers binnen. Uiteindelijk bleek dat er nog een extra tafel bijgezet moest worden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde… Er waren 9 bieders en 16 jokeraars. Omtrent de inwendige mens was deze avond ook weer voldoende aanwezig. Deels gesponsord en deels ingekocht bij de sponsors. Langs deze weg SPONSORS BEDANKT!

Het werd een ontspannen, gezellige avond. Tegen het einde werd het stiekem nog wel spannend, want het eindklassement werd ook opgemaakt deze avond. Men moest 3 maal aanwezig zijn geweest om mee te dingen naar de prijzen voor de nummers 1 t/m 3. Op het einde moest er druk gerekend worden door Jethro, de voorzitter van de puntentellingscommissie.

Presteren

Echter alvorens het zover was moest er natuurlijk nog gepresteerd worden. Men moest er goed bij blijven, want anders had men zo een slechte ronde. Tijdens de verloting waren er ook weer schitterende prijzen en iedereen had op het einde ook prijs. Deze avond vormden de volgende personen de top 3:

Jokeren:

 1. Monique Temmerman
 2. Marion Janssen
 3. Ger van de Voorde

Bieden:

 1. Antoine Boerman
 2. Felix de Smit
 3. Herman Reijnders
Dankwoord

Alvorens de overall-puntentelling  gereed was, werd er nog een dankwoord (incl. kleine attentie) uitgesproken. Allereerst nogmaals de sponsors van deze avonden, maar vervolgens ook aan Rini, Herman, Ingrid, Perry en Ronnie die jaren de avonden hebben georganiseerd. Speciaal dankwoord voor Adinda voor het langsgaan van de sponsors en Matty en Lilian voor het draaien van de bardiensten. Ondertussen was Jethro klaar met de telling en het eindklassement was uiteindelijk;

Jokeren:

 1. Rini Versluijs
 2. Björn Verploeg
 3. Cynthia Duininck

Bieden:

 1. Sjaak van de Velde
 2. Jaap Verplanke
 3. Antoine Boerman

Zij allen kregen een mooie waardebon te besteden bij de Albert Heijn Oostburg. We hopen volgend jaar weer vele te zien op de volgende kaartavonden.

Tags