JO11-3

JO11-3 pakt weer drie punten, nu tegen Clinge/HVV ‘24

Eindelijk mocht de JO11-3 weer eens thuis spelen, nu tegen Clinge / HVV’24 die achtste staan.

We zijn compleet , Kas keept, papa Jos fluit en Sem is aanvoerder vandaag. Ook zijn onze vaste supporters aanwezig als we thuis spelen.

Kans op kans

Clinge trapt af, direct zijn we fel en veroveren die bal. Arjen kan naar Jesse passen die omzeilt drie man van Clinge en het is 1-0. We domineren op de helft van Clinge en er zijn een aantal kansen voor Ryan, Diryke en Arjen waarvan de ballen net naast gaan. Een corner van Jesse kopt Diryke net over, bal van Sen van ver op de paal! Een tegen aanval van Clinge komt niet verder dan de verdediging van ons. Sem geeft een schot wat ver naar voor vliegt.

Dan krijgen we een cadeautje van Clinge, Jesse speelt de bal voor het doel, een speler van de Clinge werkt de bal weg, maar gaat in eigen doel 2-0! Direct zal de 3-0 volgen, Clinge trapt af, Arjen onderschept de bal en Corné schiet van ver mooi in de hoek! Het gaat snel voor Clinge, de trainer van de Clinge roept zich verloren maar de kansen blijven toch voor Oostburg. Een corner door Corné gaat in de verdediging maar Ryan en Arjen zien hun bal op de lat gaan en daarna over het doel vliegen.

Ook de aanvallen van Sen gaan over, voor rust is het Ryan die van af de rechter kant op komt en de 4-0 maakt. Een tegen aanval van de Clinge gaat bij ons doel net gelukkig voorbij. Sem lobt een bal hoog en van ver, maar die beland op de lat. Kans op kans, een corner van Jesse, Sem kopt maar helaas de keeper red.

cadeautje

Vandaag is het de beurt aan Sen om te keepen, dat betekent dat Kas het veld in mag. Sem trapt af, maar nu is het Clinge wat druk zet en met een paar mooie aanvallen komt, Sen verricht drie mooie reddingen. De verdediging staat op zijn plek. Diryke krijgt een mooi kans omzeilt de verdediging maar schiet naast. Kas geeft Sem een mooie assist en dan is het wel weer raak 5 -0.

We proberen het veel alleen om toch te scoren en lopen ons daarin vast in de verdediging van de Clinge die toch tegen gas proberen te geven. Met weer een cadeautje van Clinge komen we op de 6-0. Na een corner van Jesse werkt de nummer 13 de bal weer in eigen doel, veel pech voor Clinge, geluk voor Oostburg. Een snelle tegenaanval waarbij een speler van Clinge alleen op Sen af gaat is spannend maar Sen blijft cool en houd de 0. Hij heeft het al drukker gehad dan zijn broer Kas.

Clinge blijft in deze fase meer aandringen maar Sen staat goed en red. De kansen voor Oostburg zijn er ook: corners voor bij het doel, of de keeper tikt hem weg. Schot van Ryan op de lijn gered, schot Corné en Diryke net naast. Maar een verre en snelle aanval van Diryke is wel raak 7 -0.

Dit is dan ook de eindstand, gefeliciteerd jongens. We blijven koploper in de 4e klasse. Volgende week de spannende wedstrijd in Terneuzen!