JO15-1

Oostburg/IJzendijke JO15-1 wint van HVV’24/Clinge

Na de 6-0 nederlaag in Terneuzen, herstelde Oostburg/IJzendijke JO15-1 zich prima tegen HVV24/Clinge afgelopen Zaterdag 18 November met een afgetekende 5-0. Hier een kort verslag van de vaste supporter:

Na verschillende discussies over vorige week: Was Terneuzen nou zo goed of was de JO15-1 nou zo slecht? De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Feit is dat de JO15-1 ons weer een hele leuke wedstrijd voorschotelde tegen HVV24/Clinge. De uitslag 5-0 zegt genoeg en de doelpunten waren allemaal beauty’s.

Na een 4-0 ruststand is het natuurlijk denkbaar dat alles wat slordiger wordt. Toch na de rust ook weer een prachtig doelpunt. In September speelden ze ook tegen elkaar voor de beker en wonnen ze ook 5-0. Nu, 2 maanden later, spelen dezelfde teams weer tegen elkaar en wint de JO15-1 wéér met 5-0. Toen was het hartstikke goed en nu vond men het zeer matig.

Het is wel een feit dat Oostburg/IJzendijke een heel leuk team heeft en in aanleg beter is dan de meeste tegenstanders, waar je overigens ook wel eens tegen een zeperd aan kunt lopen. En Terneuzen is de beste ploeg, die misschien ook wel eens zal struikelen.

Het doel om na de winterstop in een andere en zwaardere 1e klas te spelen, is nog steeds levensgroot aanwezig!

Oostburg/IJzendijke JO15-1 tegen HVV24/Clinge JO15-1:  5-0 (Ruststand: 4-0)

Doelpunten:  Damian  3x  Bjorn  2x.
Assits: Siebe  2x  Kevin  1x  Julian  1x  Nout  1x